Home Stiri Simona Hapciuc, despre traumele din copilărie: „Mama mi-a zis că ea nu m-a vrut”

Simona Hapciuc, despre traumele din copilărie: „Mama mi-a zis că ea nu m-a vrut”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 582 views 2 minute timp de citit

Simona Hapciuc are, în prezent, foarte multe dintre lucrurile la care a visat atunci când era mică. Însă, cu toate acestea, copilăria ei nu a fost una foarte frumoasă, deoarece a suferit foarte mult din cauza celor care i-au dat viață.

De curând, pentru cei de la Antena Stars, Simona Hapciuc a făcut câteva declarații dureroase. Aceasta a mărturisit că a fost abandonată de părinții ei, mama sa recunoscând că nu a dorit-o și a trebuit să fie crescută de către bunici.

„Mama mi-a zis că ea nu m-a vrut, dar că tata m-a vrut și că din cauza lui m-a făcut și că ea nici acum, după atâția ani, nu e pregătită să fie mama mea. Pentru fratele meu, Fabian, ea a simțit să fie mamă, dar pentru mine că nu m-a vrut și că nu mă vrea în continuare. Nu am resentimente, când mă gândesc la ea nu simt așa, nimic. Am avut o perioadă când o blamam…

Pe mine m-a crescut bunica, mama tatălui meu. Mama mea a plecat când aveam doi ani și opt luni, tatăl meu s-a recăsătorit când aveam șase ani și a plecat cu cea de-a doua soție și copilul. Eu am rămas în grija bunicilor, iar, ulterior, doar în a bunicii, deoarece bunicul a murit.

Acum, uitându-mă în urmă, trecând peste bătăile din partea bunicii, cred că acela era stilul ei de a ne educa, eu am rămas cel mai mult timp dintre nepoții ei, tind să cred că mi-au prins așa bine că, altfel, poate nu eram să răzbesc în viață. Tind să cred că datorită ei am rămas pe calea bună, tot datorită educației ei sunt mama care sunt, iar eu mă consider o mamă destul de bună, foarte bună”, a spus Simona Hapciuc pentru Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies