HomeStiri Mondene Simona Semen: „Totul s-a întâmplat firesc şi a evo­luat de la o simplă prietenie.”

Simona Semen: „Totul s-a întâmplat firesc şi a evo­luat de la o simplă prietenie.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Alin-Galatescu-Simona-Semen-Elida.jpg

Criticul de modă, Alin Gălăţescu şi creatoarea de modă, Simona Semen, formează un superb cuplu, demn de admirat pentru toţi cei din jurul  lor. Fericirea lor este încununată de apariţia fiicei lor, Elida Elena. 

Alin-Galatescu-Simona-Semen-Elida

Într-un interviu acordat unei reviste locale, cei doi au povestit cum s-au cunoscut şi cum au rămas împreună.

Simona a povestit următoarele:

„Noi, când ne-am întâlnit, era singur pentru prima oară după foarte mulţi ani. Noi ne cunoşteam de vreo doi ani, dar eram doar amici, iar eu aveam o altă re­laţie atunci. 

Totul s-a întâmplat firesc şi a evo­luat de la o simplă prietenie. Iar ironia face ca noi, la început, să nu fi fost în cele mai bune relaţii. Eu, la vremea aceea, lucram cu cineva şi aveam un blog de fashion, iar el mi-a scris pe contul blogului să ne felicite, fără să ştie cine e în spatele creaţiilor de acolo. Iar, la prima noastră întâlnire, chiar m-a enervat, mi s-a părut a fi foarte încre­zut şi multă vreme nu ne-am înţeles, pen­tru că tot timpul mă critica. 

M-a sunat de la Paris chiar când renunţasem la colaborarea mea profesio­nală şi pusesem punct şi relaţiei personale pe care o avusesem până atunci. Noi doi lu­cram deja împreună, ne apreciam profesio­nal, dar atunci a fost prima dată când i-am vorbit despre problemele mele sentimenta­le. Din acel punct, am devenit şi confidenţi, apoi eu m-am mutat de la Iaşi la Bucureşti, iar lucrurile au evoluat.  Oricum, eu nu voiam să se ştie că suntem îm­preună, pentru că nu voiam să se spună că eu profit de relaţia cu el ca să reuşesc în modă.

Şi eram atât de stre­sată de asta încât, atunci când ieşeam împreună, nu ne ţineam de mână, iar când eram întrebată dacă suntem un cuplu le spuneam că suntem doar foarte buni prieteni. Nici despre nuntă n-aş fi vrut să se afle, dar cel care ne-a făcut aranjamentul floral s-a bucurat atât de mult, încât a postat o fotografie pe Instagram şi ne-a dat tag amându­rora şi aşa a aflat toată lumea. Altfel, n-ar fi ştiut nimeni. „

Alin a relatat:

Am avut multe proiecte împreună, apoi am devenit buni prieteni şi parteneri. Ne leagă foarte multe lucruri, avem multe puncte în comun, multe teme de discuţie…

Am avut doar 40 de invitaţi la nuntă şi vreo 20 la botez, pentru că am vrut ca totul să fie intim, doar pentru noi şi pentru cei foarte apropiaţi nouă.

 

Sursa photo: okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed