Home Stiri Simona Sensual: „Simona Gherghe isi plateste invitatii si face multe facaturi”

Simona Sensual: „Simona Gherghe isi plateste invitatii si face multe facaturi”

autor Elena Yvette
720 views 2 minute timp de citit

Simona Sensual face declaratii incendiare despre Simona Gheorghe si despre emisiunea „Acces Direct„. Blonda declara ca prezentatoarea isi plateste invitatii si totul este regizat.

Simona Sensual

„Nu mai am nicio treaba cu Simona Gherghe. Ea m-a dat pe mine afara din platou pentru ca am dezvaluit in direct ca isi plateste invitatii si ca face multe facaturi, si asta e adevarul pana la urma. Numai ca ei nu i-a convenit acest lucru si s-a gandit ca e mai simplu sa ma dea afara. Dar na, ce sa-i facem, era si ea noua in domeniu atunci, nu stia cum sa reactioneze. Eu nici nu mi-am luat banii atunci, trebuia sa incasez 2.000 lei”, a spus Simona Sensual, pentru WOWbiz.ro.

Simona Senzual nu este singura care se ia de Simona Gheorghe. Sharon Stone de Romania, o va da in judecata pe Simona Gheorghe dupa ce prezentatoarea a spus in emisiune „Cine e, ma, penibila asta?”.

[articol „Simona Gherghe”]

„Nu am nimic de discutat cu Simona Gherghe, i-am facut notificare pentru ca ea sa-si ceara scuze, iar daca nu face lucrul asta o dau un judecata. Stiu ca a primit notificarea. I-am dat ragaz timp de doua saptamani sa imi spuna ca-i pare rau, altfel ne vedem la tribunal. Putea sa-mi dea macar un telefon sau sa-mi spuna ca nu despre mine era vorba, sau orice altceva. Avand in vedere ca nu ma cunoaste, nu m-a vazut niciodata personal, nu stiu cum si-a permis. Pana la urma nu suntem la aprozar, ci la televizor. Opinia ei m-a dezgustat. M-a frapat lipsa de bun simt pe care a avut-o”, a declarat Sharon Stone.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies