Home Stiri Simona și Toni Iuruc sunt sfătuiți să își mărească familia: „Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul!”

Simona și Toni Iuruc sunt sfătuiți să își mărească familia: „Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul!”

autor Buinoschi Andreea
184 vizualizari

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a făcut câteva declarații cu privire la viața Simonei Halep, acum, că este măritată. Acesta a sfătuit-o pe sportivă să lase tenisul deoparte și să se axeze asupra familiei, aducând pe lume câțiva copii.

„Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi, trei, patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul! Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii, că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a spus Dumitru Dragomir, pentru cei de la ProSport.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele”, a spus sportiva la începutul acestui an, conform cancan.ro.

Ziua nunții celor doi a fost atent studiată de către persoanele din lumea mondenă, și nu numai, iar Iulia Albu s-a numărat printre persoanele care au comentat ținuta ei și a lui Toni.

„Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și, în același timp, extrem de rafinate. Este chiar surprinzător, pentru că ea nu lucrează cu un stilist…

Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar, până la urmă, el nu se dorește un fashion icon”, a spus criticul de modă pentru cei de la Observator.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies