Vedeta a slăbit 17 kilograme în 3 săptămâni! Cine este norocosul şi cum a făcut?

277

Este un obișnuit al aparițiilor TV, este plăcut de public, chiar dacă este într-un domeniu controversat.

A slăbit 17 kilograme în 3 săptămâni! Cine este norocosul şi cum a facut

Personajul nostru principal este solist de muzică de petrecere şi manele. A hotărât să facă ceva şi să scadă în greutate, după ce s-a văzut la televizor şi i s-a părut că arată „ca un om de zăpadă”.

Vedeta care a slăbit 17 kilograme în trei săptămâni este nimeni altul decât Liviu Guţă. Cunoscutul cântăreţ de manele Liviu Guţă a ajuns la vârsta de 37 de ani şi a realizat că este foarte gras. A ales să meargă la un medic nutriţionist care i-a dat o dietă personalizată.

A slăbit 17 kilograme în 3 săptămâni! Cine este norocosul şi cum a facut 2

„Am reuşit să slăbesc 17 kg în nici trei săptămâni, pentru că ajunsesem să arăt că un om de zăpadă. M-am văzut la televizor şi m-am speriat. Nu am făcut şi nici nu fac sport, am o bicicletă acasă, dar nu mă dau în vânt după ea. Am reuşit să scap de kilogramele în plus după ce am fost la nutriţionist şi mi-a dat o dietă personalizată. Aşa că dimineaţă la ora 8:00 beau o cafea fără zahăr, la 10:00 mănânc brânză dietetică cu castraveţi, roşii sau ardei gras, la 14:00, peşte la grătar cu lămâie şi salată, iar seara, ultima masă este la ora 18:00 şi conţine mămăligă cu brânză dietetică. Însă pot să mănânc şi fructe între mese: pere, mere sau kiwi”, a declarat manelistul Liviu Guţă…

Liviu Guţă recunoaște că i-a fost foarte greu în primele zile ale dietei, însă familia este cea care l-a motivat.

A slăbit 17 kilograme în 3 săptămâni! Cine este norocosul şi cum a facut 1

„Vreau să îţi spun că în primele trei zile am avut coşmar, pentru că visam doar peşte şi grătar, dar acum m-am obişnuit! Totul a început după ce m-am văzut pe mine pe ecran, într-o emisiune, în reluare. În acel moment am vrut să întorc televizorul, îmi spuneam că poate nu mă văd eu bine. Acum am 89 kg, dar vreau să mai slăbesc până ajung la 84”, a mai spus Liviu într-o emisiune TV.

 

Sursa: click.ro