HomeStiri Mondene A slăbit 56 de kg doar cu ajutorul dansurilor sexy

A slăbit 56 de kg doar cu ajutorul dansurilor sexy

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 745 views
A-slăbit-56-de-kg-doar-cu-ajutorul-dansurilor-sexy in Stiri Mondene

O femeie obișnuită, dar cu foarte multe kilograme în plus, cu doi copii, a luat decizia de a scăpa de surplusul de grăsime, iar din acel moment și-a schimbat, cu adevărat, viața. Este incredibil cum aceasta a reușit să slăbească 56 de kilograme doar datorită dansurilor sexy.

A-slăbit-56-de-kg-doar-cu-ajutorul-dansurilor-sexy

Karen Nisbet este doar o englezoaică obișnuită ce nu reușea să mai scape de kilogramele în plus după cea de-a doua sarcină. Femeia a menționat faptul că mânca în fiecare zi câte o ciocolată dublă și nu a realizat cât de mult se îngrășase, până în momentul în care fiul ei cel mare a început școala.

„Mă simțeam ca mama grasă care așteaptă la poartă”, menționa Karen într-un interviu acordat presei britanice.

În anul 2009, Karen cântărea 116 kilograme și purta doar haine largi pentru a încerca să ascundă acest lucru. O prietenă i-a recomandat să se înscrie la niște cursuri de dans burlesque, pentru a compensa dieta de care tocmai se apucase…

În doar cinci săptămâni, Karen s-a distrat de minune și chiar a slăbit 6,5 kilograme. În acest moment, femeia cântărește doar 60 de kilograme și a devenit dansatoare profesionistă de burlesque, dar și profesoară de dans, în orașul ei natal, Poole, din comitatul Dorset.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed