Home Stiri Smiley a anunțat când va arăta chipul fetei sale

Smiley a anunțat când va arăta chipul fetei sale

autor Buinoschi Andreea
115 vizualizari

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți de mai bine de o lună și, până în acest moment, nu au postat nicio fotografie cu cea mică. Fanii lor sunt nerăbdători să o cunoască pe Josephine, dar părinții ei nu se grăbesc să o arate întregii lumi.

„Pentru mine, este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată, nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a spus Smiley prin intermediul unui filmuleț încărcat pe contul lui de Tik Tok.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Smiley și-a lansat propria emisiune online. În al doilea episod, artistul a vorbit despre cum el și Gina au împărțit sarcinile în ceea ce privește creșterea micuței lor, Josephine. „Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a mărturisit juratul de la Vocea României.

Josephine a venit pe lume pe data de 9 martie, iar artistul și-a anunțat fanii despre acest eveniment prin intermediul unei postări pe rețelele sociale: „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi, cu siguranță, următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm, deja, că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi trei. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies