Home Stiri Smiley a avut parte de o surpriză de proporții în vacanță: „Nu ne pare rău”

Smiley a avut parte de o surpriză de proporții în vacanță: „Nu ne pare rău”

autor Mirela
219 views 2 minute timp de citit
  • Smiley și Gina Pistol se află de câteva zile în Grecia, într-o vacanță în care au plecat fără fiica lor.
  • Deoarece Smiley a vrut să se relaxeze în totalitate, acesta a decis să nu mai aibă acces la rețelele de socializare.
  • Echipa sa a preluat conturile lui.

Smiley și Gina Pistol se află de câteva zile în Grecia, într-o vacanță în care au plecat fără fiica lor. Cei doi au decis să își ia câteva zile libere doar pentru ei, așa cum nu au mai avut de când Josephine a venit pe lume.

Deoarece Smiley a vrut să se relaxeze în totalitate, acesta a decis să nu mai aibă acces la rețelele de socializare, motiv pentru care echipa sa a preluat conturile lui.

Echipa lui Smiley i-a lansat melodia, fără știrea lui

Deoarece acesta a plecat în vacanță, câțiva artiști cu care Smiley lucrează au decis să lanseze, fără ca el să știe, o melodie pe care acesta dorea să o mai țină pentru el câteva luni. Piesa a fost lansată recent pe Youtube și deja fanii s-au îndrăgostit de ea.

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem toate conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea.

Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, a spus echipa acestuia.

Gina și iubitul ei, vacanță romantică în Grecia

În urmă cu doar câteva zile înainte de a pleca în Grecia, Gina Pistol spunea, pe contul său de Instagram, că aceasta ar avea nevoie de câteva zile de pauză, întrucât oboseala și rutina au ajuns-o din urmă.

Gina Pistol a recunoscut mereu că iubește să fie mamă, însă recunoaște că tot stresul pe care acest lucru îl implică îi dau mari bătăi de cap câteodată. Așadar, Gina și Smiley au reușit să plece într-o vacanță destul de scurtă, dar care le va încărca bateriile pentru următoarea perioadă.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies