Home Stiri Smiley a dat numărul său de telefon fanilor

Smiley a dat numărul său de telefon fanilor

autor Buinoschi Andreea
141 vizualizari

Smiley și-a luat fanii prin surprindere din nou. Acesta le-a dat numărul său de telefon și, încă din prima clipă, oamenii îl sună neîncetat, dorind să vorbească sau vrând să se convingă de faptul că, într-adevăr, el este.

„Adevărul e că m-am ținut de cuvânt: 1) Am pus numărul de o săptămână în comentarii pe Youtube, puteți verifica. 2) Este numărul meu, nu cel personal, cel pe care mă sună Gina, ci e unul cu care țin legătura cu Oamenii mei de peste un an. Oamenii mei știu despre ce vorbesc. 3) Nu am cerut nimic, doar mi-am făcut numărul public, telefonul pe care pot să fiu contactat direct. Acum că am lămurit-o, poate intrați și voi pe Youtube și lăsați un comentariu”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Anul trecut, în timpul stării de urgență, artistul și-a făcut numărul de telefon public pentru prima oară, atunci când a lansat unul dintre videoclipuri. Fulgerele din clip formau câte o cifră și, după ce toată lumea a aflat de acest lucru, a început să stea de vorbă cu fanii săi la telefon.

Smiley a devenit tată de aproximativ două luni și, chiar în luna în care Gina a rămas însărcinată, acesta a spus ce părere are el despre copii. „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta.

Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că, de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile”, a spus Smiley pentru cei de la libertatea.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies