HomeStiri Smiley a lansat primul episod din propriul scurtmetraj

Smiley a lansat primul episod din propriul scurtmetraj

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 683 views 3 minute timp de citit

Smiley a lansat un serial muzical, Mai mult de-o viață, iar primul episod este disponibil de ieri. Artistul a creat o poveste de iubire ce este alcătuită din cinci episoade, iar primul dintre ele este o colaborare cu DOC, piesa intitulându-se Locul sfințește omul.

„Povestea mea a început la Pitești și mereu voi spune asta, indiferent pe unde mă vor purta pașii. Este locul care mă știe pe mine, care îmi știe povestea și care nu mă lasă să uit de unde am plecat. «Locul sfințește omul» vorbește despre amprenta pe care o lasă locul și oamenii din copilărie în fiecare dintre noi, acea magie comună care face ca noi să rămânem conectați peste timp, chiar dacă am crescut, ne-am schimbat și am plecat pe unde ne-a purtat viața.

12Locul în care ne naștem și creștem, prieteniile pe care le legăm în copilărie, sentimentele care se nasc atunci, dar cărora, abia mai târziu, știm să le dăm nume ne scriu și ne construiesc pe noi ca oameni mari. Cred că relațiile din copilărie pot călători și rezista mai mult de-o viață, iar felul în care ele se transformă depinde de fiecare în parte”, a spus Smiley, conform cancan.ro.

13„Mă întâlnesc des prin studio cu Andrei, de cele mai multe ori nu pentru a ne scrie nouă piese. Când am creionat «Locul sfințește omul», am știut că va fi ceva special. Inițial, nu era vorba de mine pe piesă, dar nu am rezistat și m-am cerut pe ea. Șeriful a percutat instant și iată!”, a continuat DOC, prietenul lui Smiley.

14„Tot ce sunt eu astăzi este meritul părinților mei și al familiei, mereu am spus asta. Educația, valorile, credința, simplitatea, pasiunea, dragostea necondiționată, grija de cei din jur, pe toate le-am văzut la ei, înainte de a ne fi fost explicate și impuse mie și lui Filip. Așa am crescut, am fost mereu foarte apropiați de părinții noștri și ni s-a părut mereu firesc să fie și stricți cu noi”, a mărturisit juratul de la PRO TV pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed