HomeStiri Smiley a luat autoritățile în râs?

Smiley a luat autoritățile în râs?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 837 views 2 minute timp de citit

Cum vremea s-a răcit considerabil în ultimele zile, iar iarna începe să își intre în drepturi, toată lumea se așteaptă ca și ninsorile să vină. Recent, Smiley a spus că s-ar putea ca acest lucru să se întâmple și a făcut un comentariu cu dublu înțeles adresat autorităților.

12„Deci, am avut o zi nebună, efectiv. Am fost numai în ședințe toată ziua și acum am ieșit afară și mi se pare că miroase a ninsoare. Eu cred că în seara asta ninge. Vedem mâine. Și, probabil, autoritățile vor fi luate prin surprindere. Voi ce credeți? Ninge sau nu în seara asta?”, a spus Smiley pe pagina sa de Instagram.

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt, neapărat, senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

13Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o «pernă» foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are, parcă, somnifere în ea, dar și energizante, după caz (n.r. – râde). (n.r. – O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.

Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar, și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

14Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, a spus acesta pentru cei de la libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed