Home Stiri Smiley a luat o decizie radicală legată de sarcina Ginei: „Am fost forțați de împrejurări”

Smiley a luat o decizie radicală legată de sarcina Ginei: „Am fost forțați de împrejurări”

autor Buinoschi Andreea
918 vizualizari

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți anul viitor, iar artistul a făcut câteva declarații despre acest lucru într-o emisiune ce se difuzează pe PRO TV. Acesta a declarat faptul că el și iubita sa au fost nevoiți să confirme sarcina, deoarece presa deja știa acest lucru.

Artistul a declarat că, în familia sa, nu mai este nicio fată, dar și că au fost nevoiți să grăbească anunțul, deoarece știa foarte multă lume: „Am fost forțați de împrejurări. Se scriau prea multe despre asta. Atunci am decis să facem filmulețul acela și să lămurim multe aspecte, multe întrebări”.

Mai mult decât atât, Adela l-a întrebat pe prezentatorul de la Românii au talent: „Cum ai reacționat când ți-ai văzut fetița la ecograf?”, iar răspunsul său a fost extrem de emoționant: „Trebuia să fac o filmare atunci, am uitat de ea, de tot! Sunt entuziasmat să primesc tot ce se va întâmpla în viitor. Habar n-am”.

De asemenea, artistul a mai declarat că el și Gina se gândesc la nume, dar nu se grăbesc, deoarece mai au timp: „Da, ne gândim la un nume. Nu pot să spun că facem liste, stăm să scriem, nu-s ședințe oficiale. Doar ne gândim”.

Nici reacția celor apropiați nu a fost mai prejos. Conform spuselor sale, deoarece micuța sa este singura fată din familie, bucuria a fost și mai mare. „Au reacționat normal. Sunt entuziasmați. La mine în familie ar fi prima fată. La noi au fost doar băieți. Emoțiile mari mă alimentează”, a mai mărturisit Smiley.

La sfârșitul lunii septembrie, Gina și Andrei au confirmat zvonurile, prin intermediul rețelelor sociale. „A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem sa ne conturam un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu:) Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje”, a fost mesajul cântărețului…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies