Home Stiri Smiley a recunoscut problemele financiare din viața lui: „Nu aveam bani să trecem strada”

Smiley a recunoscut problemele financiare din viața lui: „Nu aveam bani să trecem strada”

autor Mirela
275 views 2 minute timp de citit
  • Smiley are o carieră de succes care i-a adus și foarte mulți bani.
  • Smiley nu a uitat de unde a plecat și, în cadrul unui podcast, a vorbit deschis despre perioada în care acesta nu avea bani.
  • Cu banii câștigați, acesta își poate face toate plăcerile.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes care i-a adus și foarte mulți bani, suficienți cât pentru a-și permite toate plăcerile.

Cu toate că, în prezent, artistul se bucură de reușite foarte mari din punct de vedere economic, lucrurile nu au stat atât de bine încă de la început.

Deși faima este una extrem de puternică în ceea ce îl privește, Smiley nu a uitat de unde a plecat și, în cadrul unui podcast, a vorbit deschis despre perioada în care acesta nu avea bani.

Smiley nu avea bani nici de mâncare

„Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam.

Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a spus Smiley în cadrul unui podcast.

Artistul nu s-a bucurat de primul cadou pe care și l-a făcut

În urmă cu ceva timp, Smiley a povestit un incident neplăcut pe care l-a trăit în urmă cu mai mulți ani. Atunci când artistul a intrat în posesia primei sume de bani pe care a câștigat-o, acesta a vrut să marcheze momentul, motiv pentru care și-a achiziționat o pereche de adidași destul de scumpi.

Din nefericire din cauza neatenției, acesta a uitat perechea de adidași în sala de sport și nu i-a mai găsit de atunci. Cu toate acestea, artistul își aduce aminte cu zâmbetul pe buze de cele întâmplate, mai ales că acela a fost primul lucru pe care l-a cumpărat cu primii bani pe care i-a făcut.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies