HomeStiri Mondene Smiley, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Smiley, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Smiley in Stiri Mondene

Deşi iubeşte foarte mult copiii, talentatul cântăreţ Smiley argumentează de ce anume nu s-a căsătorit până la această vârstă.

De când a botezat-o pe Sofia, cea mai mică fetiţă a lui Pavel Bartoş, artistul petrece destul de timp în preajma copiilor. Acesta consideră că este un coleg foarte bun de joacă pentru cea mică şi nu se distrează doar ea, ci şi el.

„Mă descurc destul de bine, zic eu. Îmi face și mare plăcere să mă joc cu Sofia, pentru că îmi plac copiii, îmi dau o energie extraordinară”, a declarat acesta.

În ceea ce priveşte formarea unei familii în cazul său, acesta a afirmat următoarele:

„Cred în ideea de familie. Mi-aș dori la un moment dat în viață o familie la fel de frumoasă și unită precum cea în care am crescut. Când se va întampla, doar Dumnezeu poate ști”, spuse artistul.

În ceea ce priveşte viaţa profesională, acesta a ajuns să colaboreze cu mulţi dintre foştii elevi de la  „Vocea României”.

„Colaborez cu mai mulți dintre ei, nu doar cu cei care au fost în echipa mea. Exemplele cele mai cunoscute sunt Feli și Silviu Pașca. Nu sunt genul tipic de șef. Sunt serios când este vorba despre muncă, lucru pe care îl cer și de la oamenii împreună cu care lucrez, dar, în același timp, sunt un tip deschis și le ofer o libertate de creație foarte mare. Încerc să îi ghidez, să îi încurajez să vină mereu cu lucruri noi, să-şi depășească limitele, să crească…”, adăugase Smiley.

Sursa foto: infobraila.ro

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed