Home Stiri Smiley, cel mai fericit tătic. Iată ce a spus despre fiica sa!

Smiley, cel mai fericit tătic. Iată ce a spus despre fiica sa!

autor Mirela
411 views 2 minute timp de citit

Smiley nu își mai încape în piele de fericire. Artistul a devenit tătic pentru prima oară în urmă cu o lună și jumătate și, din acel moment, viața lui a căpătat un nou sens. Recent, juratul de la PRO TV a făcut noi declarații despre Josephine, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Ne-am făcut noi așa, un sistem în care mă trezesc mai devreme, Gina doarme mai mult cumva, facem cu rândul. Josephine e cuminte, doarme, acum doarme și mai mult noaptea. E drept, e din ce în ce mai prezentă, râde mult, zâmbește, e foarte atentă la lucrurile noi și ce să zic, noi vedem fiecare gest în plus, fiecare sunet care este nou.

Mă descurc foarte bine la schimbatul scutecelor. Nu m-am cronometrat. Nu dau teste de viteză. Pe mine mă interesează să fiu delicat, să se desfășoare totul frumos, să nu plângă. În primele trei zile m-am panicat la schimbatul scutecelor, dar, după aceea, m-am obișnuit. Nu e greu deloc. Îmi place foarte tare”, a declarat acesta în cadrul unei emisiuni televizate, conform spynews.ro.

Cu două săptămâni înainte de a se naște, Smiley a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță și a spus că așteaptă cu sufletul la gură marea întâlnire. „Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și, cu cât trec zilele mai mult, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar, cu siguranță, sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dacă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că, în ultima perioadă, lucrurile se mișcă mai greu”, a mărturisit artistul.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies