HomeStiri Mondene Smiley, decizie radicală! Renunţă la muzică

Smiley, decizie radicală! Renunţă la muzică

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Smiley, decizie radicală! Renunţă la muzică in Stiri Mondene

Smiley a decis să ia, cel puţin pentru o perioadă, o pauză de la cariera sa muzicală. Acesta doreşte să îi fie alături Ginei Pistol şi să se implice cât de mult poate în creşterea micuţei sale, în special datorită faptului că primele luni sunt cele mai grele.

Smiley, decizie radicală! Renunţă la muzică in Stiri Mondene

„Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, au spus persoane apropiate proaspătului tătic, potrivit ciao.ro.

Smiley, decizie radicală! Renunţă la muzică in Stiri Mondene

Pe data de 9 martie, Gina Pistol a adus pe lume primul său copil. Cei doi părinţi nu au împărtăşit cu fanii ziua la care fericitul eveniment avea să se întâmple, dar i-au anunţat imediat cum acest lucru a avut loc.

Smiley, decizie radicală! Renunţă la muzică in Stiri Mondene

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a scris artistul pe reţelele de socializare.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed