Home Stiri Smiley, declarație de dragoste emoționantă despre iubita sa, Gina Pistol

Smiley, declarație de dragoste emoționantă despre iubita sa, Gina Pistol

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 744 views 2 minute timp de citit

De mai bine de un an, Gina Pistol și Smiley și-au asumat relația pe care o au, deși se știa de povestea lor de iubire de ceva timp. Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, iar ceea ce i-a dat de gol au fost pozele din aceleași locuri.

Zilele trecute, Smiley a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar și a vorbit, în cea mai mare măsură, despre viața de tătic, dar și despre relația pe care o are cu Gina.

„Eu, pentru Gina, am fost un test de răbdare. Ea, cumva, a devenit mai răbdătoare, mai așezată, mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. – acela de a fi mamă).

Ea, pentru mine, a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac, în general, la oameni, în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a spus Smiley în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies