HomeStiri Mondene Smiley, declarații despre nașterea fetiței sale

Smiley, declarații despre nașterea fetiței sale

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 803 views
Smiley, declarații despre nașterea fetiței sale in Stiri Mondene

Zilele trecute, Smiley a fost unul dintre invitații emisiunii Vorbește Lumea, difuzată la PRO TV. Acesta a vorbit despre fetița sa, care în curând va veni pe lume. Artistul este extrem de nerăbdător să o întâlnească și s-au pregătit din timp pentru venirea ei.

Smiley, declarații despre nașterea fetiței sale in Stiri Mondene

„Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune «Smiley tăticul», nu simplu «Smiley». Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină…

Smiley, declarații despre nașterea fetiței sale in Stiri Mondene

Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a spus juratul în cadrul emisiunii difuzate la PRO TV.

Cei doi au anunțat că vor deveni părinți, prin intermediul conturilor sociale, după ce timp de mai multe luni s-a vehiculat că Gina ar fi însărcinată. „Noi, acum, înseamnă TREI!

Smiley, declarații despre nașterea fetiței sale in Stiri Mondene


În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a scris Gina pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed