Home Stiri Smiley, declarații despre un moment greu din viața sa: „M-am dus în dormitor și am început să plâng”

Smiley, declarații despre un moment greu din viața sa: „M-am dus în dormitor și am început să plâng”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 378 views 2 minute timp de citit

Smiley este unul dintre cei mai buni artişti din ţara noastră, datorită succesului pe care piesele sale îl au, dar şi datorită talentului de care are parte. Aşa se face că juratul de la PRO TV a reuşit să compună una dintre cele mai apreciate piese ale sale în timpul unui moment de criză din viaţa sa, atunci când a aflat că tatăl său suferise un atac cerebral.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și, cumva, a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam. Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună.

După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: «Scrie, scrie, scrie». Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: «Îmi e dor de tine, tată, vreau să ne vedem mai des»”, a spus Smiley pentru redactia.ro.

„Tot ce sunt eu astăzi este meritul părinților mei și al familiei, mereu am spus asta. Educația, valorile, credința, simplitatea, pasiunea, dragostea necondiționată, grija de cei din jur, pe toate le-am văzut la ei, înainte de a ne fi fost explicate și impuse mie și lui Filip. Așa am crescut, am fost mereu foarte apropiați de părinții noștri și ni s-a părut mereu firesc să fie și stricți cu noi.

I-am avut exemplu și de viață, și de implicare în profesie și am încercat și eu să-mi găsesc drumul care să mă facă în fiecare dimineață să zâmbesc cu entuziasm și recunoștință, așa cum era tata când pleca să zboare, el fiind aviator”, a spus iubitul Ginei Pistol pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies