HomeStiri Mondene Smiley despre România: „E o ţară în care simţi că trăieşti”

Smiley despre România: „E o ţară în care simţi că trăieşti”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Smiley.jpg

De curând, îndrăgitul interpret Smiley a oferit un interviu în care a mărturisit anumite lucruri pe care puţini oameni le cunosc, în ceea ce îl priveşte pe el. 

Smiley

În ceea ce priveşte serialele, artistul a povestit:
„Lost… O săptămână n-am mai ieșit din casă. De-aia mi-e frică să mă apuc de seriale. Nu mă uitam la House of Cards, dar am tot auzit de la prieteni. M-am uitat pentru Kevin Spacey, pentru el am început să mă uit. L-am văzut când eram în America. Nu îmi mai venea sa fac nimic altceva și eu mă dusesem acolo să fac muzică. Te ia capul când vezi cât de răi sunt ăia, mă apucaseră teoriile conspirației, mama!  De Entourage nu m-am apucat. E lung. Am treabă. Dacă mă apuc de el… am album de scos. O să mă uit.
La Two and a Half Men nu m-am uitat după ce a apărut Ashton. Nu a stricat, doar că mă obișnuisem cu stilul lui Charlie Sheen.”

În ceea ce priveşte România, Smiley a declarat:
„România mi se pare o țară foarte interesantă, cred că aici simți ce înseamnă viața. Nu o spun în sensul nasol. Mie îmi place viața aici, mi se pare mișto. Nu m-aș muta în altă țară. E o țară în care simți că trăiești. Nu vreau să fiu mașinărie, robot. În America… e grav.”

Despre momentul în care a aflat că Alex Velea şi-a tatuat chipul său pe braţ:

 „Am rămas șocat. El îmi zicea asta tot timpul. Eu credeam că zice la mișto. Și într-o zi mă trezesc cu el. «Bă, ești prost?! Pe bune?!» El așa a simțit. Suntem prieteni de atâta vreme, am fost un om important în dezvoltarea lui ca artist. Te responsabilizează un astfel de gest…”

Sursa foto: viva.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed