HomeStiri Mondene Smiley, detalii despre trauma care l-a marcat

Smiley, detalii despre trauma care l-a marcat

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Smiley-detalii-despre-trauma-care-l-a-marcat-3.jpg

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cu o carieră de invidiat, dar și cu milioane de fani, chiar și în srăinătate, pare că viața artistului este una extrem de bună. Cu toate acestea, juratul de la PRO TV a trecut, în urmă cu mai mulți ani, printr-un eveniment neplăcut.

Smiley, detalii despre trauma care l-a marcat in Stiri MondeneÎn timp ce se afla în America, acesta a aflat, mai mult forțat, de la mama sa că tatăl lui avea grave probleme de sănătate. Tatăl lui Smiley suferise un atac cerebral în timp ce acesta se afla peste Ocean, dar familia nu a vrut să îi spună deoarece i-ar fi făcut rău, iar proiectele pe care le avea de făcut în America trebuiau onorate.

Mai mult decât atât, în timp ce plângea, acestuia i-a venit inspirația și a reușit să compună, în acest fel, una dintre cele mai apreciate piese ale sale, Confesiune.

Smiley, detalii despre trauma care l-a marcat in Stiri Mondene

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună.

Smiley, detalii despre trauma care l-a marcat in Stiri Mondene

După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: «Scrie, scrie, scrie!». Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: «Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des»”, a spus Smiley, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed