Home Stiri Smiley îi interzice Ginei să revină la „Asia Express”? „Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

Smiley îi interzice Ginei să revină la „Asia Express”? „Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

autor Buinoschi Andreea
196 vizualizari

În urmă cu doar câteva zile, a fost difuzat un nou episod din emisiunea online a lui Smiley. De data aceasta, invitată a fost Gina Pistol, care a trebuit să răspundă mai multor întrebări. Una dintre ele a fost legată de întoarcerea prezentatoarei în Asia Express, deoarece acum este mămică.

„Smiley: «Te-ai mai întoarce la «Asia Express»?»

Gina Pistol: «Mă mai lași?»

Smiley: «Nu știu, mai vedem, mai negociem!»”, au fost replicile celor doi îndrăgostiți.

„Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut «altfel». Că tu, pentru mine, erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că, în urmă cu câţiva ani, eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur.

Erai pe scenă şi cântai «Love is for free» şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic «Chiar e drăguţ băiatul ăsta». Şi, pe urmă, tot te mai vedeam… ştii că veneam la «Vocea României». Sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine”, a mai spus Gina în cadrul aceleiași emisiuni.

În urmă cu puțin timp, Smiley a spus cât contează părerea iubitei sale în ceea ce privește deciziile pe care le ia în cariera sa. „Aspectele profesionale le țin profesionale. Adică, prefer să rămână în sfera asta. De obicei, eu decid asupra proiectelor muzicale, desigur alături de echipa mea. Acum, evident că îi cer și părerea Ginei, dar e încă o părere. Am încredere în gusturile muzicale ale Ginei însă, în alegerea pieselor și ce ține de ele, eu decid, oricum…

Ca proporție, în jur de o jumătate din proiectele la care lucrez alături de echipa mea ies la lumină. Țin să spun că muncim destul de mult în studio. Am aproape o mie de piese lansate până acum în calitate de autor și munca mea nu se oprește aici”, a spus artistul pentru cei de la unica.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies