Smiley, mesaj subtil pentru Laura Cosoi prin intermediul noii sale melodii?

Share

Smiley a lansat o nouă piesă în urmă cu doar câteva zile, iar versurile le-au dat de gândit unor persoane, deoarece, prin intermediul lor, artistul pare să spună că Gina Pistol, actuala sa iubită, este tot ceea ce are nevoie, iar fostele relaţii nu mai înseamnă nimic pentru el.

„Când mă pierd în ochii tăi, mă găsești doar tu / Țin cu dinții de prezent, trecutul îl arunc. Și, dacă mâine nu vine, nu e bai / Eu te am pe tine, tu mă ai”, sunt o parte dintre versurile cu ajutorul cărora artistul spune că nimic nu mai contează în afară de Gina.

„Gina îmi spune: «Băi, tu eşti testul meu de răbdare». Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare.

Ea fost ce aveam eu nevoie ca prezenţă feminină în viaţa mea. Regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este jovială, super de gaşcă, are un simţ al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost cu ea, m-am simţit excepţional. N-am simţit niciodată un moment de plictiseală, ne plac acelaşi gen de cântăreţi, de trupe, de filme”, a spus artistul în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news