HomeStiri Mondene Smiley, noi declarații despre Josephine: „Pentru noi e o minune”

Smiley, noi declarații despre Josephine: „Pentru noi e o minune”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 865 views
Smiley, noi declarații despre Josephine „Pentru noi e o minune” in Stiri Mondene

Gina Pistol și Smiley sunt cum nu se poate mai fericiți. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu o lună și se bucură la maximum de acest lucru.

Recent, Smiley a făcut noi declarații despre minunea care s-a produs în viețile lor, mai ales pentru că Gina nu avea șanse de a rămâne însărcinată pe cale naturală. Invitat în cadrul podcast-ului lui Gojira, juratul de la PRO TV a vorbit atât despre fata sa, cât și despre relația cu Gina.

Smiley, noi declarații despre Josephine „Pentru noi e o minune” in Stiri Mondene

„Cumva, faptul că noi ne înțelegem foarte bine la multe lucruri, inclusiv la muzică, filme, glumele, genul de glume, ea e foarte funny, răspunde foarte bine și la ironii, are autoironie multă și ne înțelegem foarte bine pe multe planuri și cred că asta a făcut să funcționeze foarte bine relația noastră. Și faptul că înțelege foarte bine ceea ce fac eu, înțelege faptul că, dacă mă duc la studio, nu știu niciodată când vin acasă, că în multe cupluri e o problemă.

Smiley, noi declarații despre Josephine „Pentru noi e o minune” in Stiri Mondene

Ea a înțeles din prima povestea asta și a acceptat-o frumos și e foarte important ca femeia cu care faci casă, ca să zic așa, cu care decideți să rămâneți împreună, să te susțină moral în ceea ce faci tu, sau, dacă nu te susține, măcar să nu te încurce. E foarte important, pentru că sunt oameni care devin posesivi cu timpul tău, cu energia ta. Am avut parte de tot felul de relații, am trecut prin foarte multe întâmplări. Am ajuns să înțeleg ce e bine pentru mine, dincolo de îndrăgostire, de iubire. Când faci casă cu cineva, e foarte important cum te înțelegi.

Smiley, noi declarații despre Josephine „Pentru noi e o minune” in Stiri Mondene

E important să îți dai seama dacă există un echilibru între lucrurile care îți plac și care nu îți plac. Trebuie să încline balanța înspre lucrurile care îți plac. Vezi după lucruri care nu îți plac și asta se întâmplă mai mult la bărbați și vor să corecteze asta. Cumva, dacă balanța înclină spre lucrurile pozitive, atunci trebuie să iei o decizie, dacă e invers, atunci trebuie să te gândești bine.

În situația Ginei nici nu i se dădeau șanse. E o minune, dacă mă întrebi pe mine. Pentru noi e o minune”, a mărturisit acesta, în cadrul emisiunii online la care a participat.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed