Home Stiri Smiley, noi declarații despre rolul de tătic: „Îți faci tot felul de idei…”

Smiley, noi declarații despre rolul de tătic: „Îți faci tot felul de idei…”

autor Buinoschi Andreea
179 vizualizari

Recent, Smiley a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre modul în care viața lui s-a schimbat de când a devenit tată.

„Eu sunt un om fericit, cu familie, fără nicio temere sau reținere. Mă bucur din plin de ceea ce am alături de mine și dorința mea este să avem o viață frumoasă împreună.

Ne-am propus, încă de când era în burtă, să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că, încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea. Chiar suntem normali, aș putea spune, nu sărim de pe scaun la primul sunet, o învățăm să adoarmă cu muzică și cu noi vorbind alături de ea, nu ne sperie plânsul, din contră, suntem relaxați, încercând să depistăm cauza. Însă, cel mai des, suntem veseli ca și ea.

Îți faci tot felul de idei, îți scriu și cei din jur, prietenii, colegii, rudele care au copii, scenariul în care vei juca, dar nu prea seamănă cu realitatea pe care o simți, chiar dacă acțiunile sunt de acolo. Pentru mine, a fost tare sentimentul că totul îmi e firesc, că nimic din ceea ce trebuie să fac nu mi se pare greu și că am relaxarea de a mă bucura de Josephine cu tot seninul pe care mi-l transmite.

Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut, am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina, care sigur va fi mai obiectivă decât mine”, a spus artistul pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies