Home Stiri Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

autor Buinoschi Andreea
216 vizualizari

Gina Pistol se pregătește pentru a aduce pe lume primul său copil. În aproximativ două săptămâni, Gina și Smiley își vor ține în brațe copilul pentru prima oară. Cei doi sunt extrem de nerăbdători și se bucură de momentele frumoase prin care trec.

Acesta a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a oferit câteva detalii despre felul în care se desfășoară lucrurile în acest moment.

Smiley: „Cu fiecare zi ce trece, realizăm că se întâmplă şi mai e puţin. Suntem pregătiţi, credem noi. Dar sunt multe lucruri pentru care nu suntem pregătiţi. Suntem entuziasmaţi, aşteptăm cu sufletul la gură.”

Cătălin Măruță: „V-aţi gândit şi la un nume?”

Smiley: „Ne-am gândit, da.”

Cătălin Măruţă: „Foarte frumos, îl aflăm la momentul potrivit.”

Smiley: „Sigur, sigur. Gina e bine, lucrurile se mişcă mai greu.”

Cătălin Măruță: „Acum îmi dau seama că eu le pot spune celor de acasă numele fetiţei tale, fără să te superi, dar, cu siguranţă, unul dintre ele va fi «Maria»”.

Smiley: „Da, da. Asta sigur”.

Recent, artistul a fost invitatul lui Damian Drăghici. În cadrul unui podcast, juratul de la PRO TV a povestit cum a luat naștere povestea de dragoste dintre el și Gina. „E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare.

Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori, nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om.

M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit, pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat, a venit totul, natural”, a spus Smiley în cadrul podcast-ului…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies