Home Stiri Smiley povestește cum a pierdut o sumă importantă de bani, în doar câteva zile

Smiley povestește cum a pierdut o sumă importantă de bani, în doar câteva zile

autor Mirela
346 views 3 minute timp de citit
  • Smiley a recunoscut, în cadrul unui interviu, pe ce a dat primii săi bani, dându-și seama că nu a fost o idee deloc bună.
  • Din cauza emoțiilor pe care le avea atunci când a făcut primii lui bani, a plătit o adevărată avere pe o simplă pereche de adidași.
  • Acesta i-a pierdut la doar câteva zile, după ce i-a uitat în sala de sport, la scurt timp după ce i-a achiziționat.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de zeci de ani care merge din ce în ce mai bine, de la an la an.

De curând, în cadrul unui interviu, acesta a recunoscut pe ce a dat primii săi bani, dându-și seama, ulterior, că nu a fost o idee deloc bună. Din cauza emoțiilor pe care le avea atunci când a făcut primii lui bani, dar și din cauza faptului că își dorea foarte mult un anumit lucru, Smiley a recunoscut că a plătit o adevărată avere pe o pereche de adidași.

Juratul de la PRO TV nu a făcut o alegere deloc inspirată

Cu toate că a trebuit să scoată mulți bani din portofel pentru acea pereche, întâmplarea face ca artistul să îi fi uitat în sala de sport, la scurt timp după ce i-a achiziționat.

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit! Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și, ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare.

Nu-mi trebuie multe ca să fiu fericit, dar mai și cheltui aiurea, după cum îmi mai spun apropiații din când în când. Eu niciodată nu mi-am dorit vacanțe exotice, ceasuri scumpe, nu am avut bucurii din aceste lucruri, eu mi-am dorit să fac muzică, să trăiesc din asta și să creez un spațiu în care să poată veni oricând să cânte și să înregistreze oameni ca mine. Pentru cine nu simte ca mine, poate părea că eu cheltui aiurea”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

Gina Pistol și Smiley, dezvăluiri despre sarcina cu Josephine

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a vorbit despre micuța Josephine. Prezentatoarea de la Antena 1 și artistul au devenit părinți în luna martie a anului trecut. Vestea a venit pe neașteptate, întrucât medicii îi dădeau șanse extrem de mici Ginei să rămână însărcinată.

Cu toate acestea, cea mai mare dorință a lor s-a îndeplinit, însă Gina a declarat că, în primul trimestru, din cauza hemoragiilor, risca să piardă sarcina.

Ulterior, Smiley a adăugat faptul că acesta a fost și motivul pentru care au ținut departe de ochii lumii sarcina, deoarece au vrut să se asigure că aceasta poate fi dusă la capăt.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies