Smiley, prins pe picior greșit de către Gina: „L-am găsit cu…”

Share

De aproximativ două săptămâni, Gina Pistol, Smiley şi Josephine se află pe tărâm exotic, în insulele Seychelles. Cei doi s-au bucurat de vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, acesta fiind şi motivul pentru care au postat destul de rar. Cu toate acestea, Gina l-a surprins pe iubitul său „în fapt”.

În timp ce se aflau la restaurant şi aşteptau să le vină comanda, Gina a spus că l-a prins pe artist „cu o puicuţă” la masă. Se pare că totul a fost, de fapt, o glumă, cei doi fiind înconjuraţi de câteva păsări specifice locului.

În urmă cu ceva timp, Gina a decis să dea mai multe detalii despre relaţia lor şi a povestit despre primul moment în care s-au certat. Din cauza faptului că Smiley era la studio şi lucra la o piesă, nu a ajuns să se vadă cu Gina, deşi prezentatoarea l-a aşteptat mai bine de patru ore.

„Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00, termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto (…). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum, să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul și-am zis să nu i-l stric…

1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin», și, atunci, i-am zis: «Știi ce? Caută-mă, că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu, când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum, te cunosc, dar eram la început”, a povestit Gina Pistol în cadrul emisiunii lui Smiley…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news