Home Stiri Smiley, sătul de comentariile răutăcioase din mediul online: „Își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească!”

Smiley, sătul de comentariile răutăcioase din mediul online: „Își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 551 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, Smiley a făcut o postare în mediul online şi a vorbit despre cum oamenii, în loc să se bucure de ceea ce le oferă viaţa, aleg să îi jignească pe cei din jur. Acest comportament a început să fie din ce în ce mai întâlnit în mediul online şi nici Smiley nu a scăpat de criticile internauţilor.

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele sociale, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!”, a scris acesta în mediul online.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Gina Pistol a fost invitată în cadrul emisiunii online a lui Smiley şi a vorbit despre un moment mai puţin plăcut din relaţia lor.

„Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00 termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto (…). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum, să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul și-am zis să nu i-l stric.

1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin», și, atunci, i-am zis: «Știi ce? Caută-mă, că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu, când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum, te cunosc, dar eram la început”, a povestit iubita artistului…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies