Home Stiri Smiley și Gina, detalii emoționante despre Josephine

Smiley și Gina, detalii emoționante despre Josephine

autor Mirela
236 vizualizari

Smiley a povestit cum se descurcă el și Gina atunci când vine vorba de creșterea lui Josephine. Artistul a spus cum își împart cei doi sarcinile, menționând că lucrurile încă nu s-au liniștit în ceea ce privește somnul.

„Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea și stăm împreună, citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea”, a spus acesta în cadrul unui podcast de la PRO FM.

„Doar eu am lapte și plus că, pe partea lui de pat, nu se aude când plânge. Numai pe partea mea de pat se aude. Da, se trezește des noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8 și jumătate seara și cânta singură, nu știu ce fredona acolo, și adormea singură, dormea până dimineața.

Odată cu salturile de creștere, a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate. Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile, adică să mă pun în pat și să mă trezesc dimineața”, a spus și Gina Pistol.

Gina putea să piardă sarcina în orice moment, dar Smiley i-a fost alături

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea, o lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem.

(…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse sa rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult”, a mărturisit Gina, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies