Home Stiri Smiley și Gina și-au botezat fiica în urmă cu două zile

Smiley și Gina și-au botezat fiica în urmă cu două zile

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 675 views 2 minute timp de citit

Smiley și Gina și-au botezat micuța în weekendul acesta, iar Andreea Bănică, alături de soțul ei, s-au numărat printre invitați. Deși cei doi prezentatori nu au anunțat marele eveniment, ținându-l secret, artista a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram, spunând că a venit la botezul micuței Josephine.

„Fericire multă, Josephine! ❤️ Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! ? Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important”, a scris artista pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi proaspeți părinți.

Gina și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie, după o relație de mai mulți ani. În cadrul unui podcast, artistul a vorbit despre legătura care există între ei.

„Cumva, faptul că noi ne înțelegem foarte bine la multe lucruri, inclusiv la muzică, filme, glumele, genul de glume, ea e foarte funny, răspunde foarte bine și la ironii, are autoironie multă și ne înțelegem foarte bine pe multe planuri și cred că asta a făcut să funcționeze foarte bine relația noastră. Și faptul că înțelege foarte bine ceea ce fac eu, înțelege faptul că, dacă mă duc la studio, nu știu niciodată când vin acasă, că în multe cupluri e o problemă.

Ea a înțeles din prima povestea asta și a acceptat-o frumos și e foarte important ca femeia cu care faci casă, ca să zic așa, cu care decideți să rămâneți împreună, să te susțină moral în ceea ce faci tu sau, dacă nu te susține, măcar să nu te încurce. E foarte important, pentru că sunt oameni care devin posesivi cu timpul tău, cu energia ta. Am avut parte de tot felul de relații, am trecut prin foarte multe întâmplări. Am ajuns să înțeleg ce e bine pentru mine, dincolo de îndrăgostire, de iubire. Când faci casă cu cineva, e foarte important cum te înțelegi”, a spus Smiley în cadrul podcast-ului lui Gojira…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies