HomeStiri Mondene Smiley vorbește despre cea mai mare problemă pe care o are în legătură cu fata sa

Smiley vorbește despre cea mai mare problemă pe care o are în legătură cu fata sa

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Smiley-vorbeste-despre-cea-mai-mica-pe-care-o-are-in-legatura-cu-fata-sa.jpg

Cel mai mare vis al Ginei Pistol și al lui Smiley a devenit realitate. Cei doi au devenit, în urmă cu doar trei zile, părinții unei fetițe perfect sănătoase, după ce, timp de trei ani, au încercat să facă un copil.

Smiley vorbește despre cea mai mare problemă pe care o are în legătură cu fata sa in Stiri Mondene

Cu toate acestea, Smiley are o teamă foarte mare în ceea ce privește momentele prin care fata lui urmează să treacă și, în cadrul emisiunii sale, a mărturisit că a început să se antreneze pentru a evita astfel de lucruri.

„Chiar dacă 2020 ne-a dat viața peste cap, vreau să-i mulțumesc și în memoria mea va rămâne ca un an bun, pentru că a fost anul în care am aflat că voi fi tată. (…) Ca să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul, îmi setez ceasul să sune random noaptea ca să mă trezesc random.

Smiley vorbește despre cea mai mare problemă pe care o are în legătură cu fata sa in Stiri Mondene

Eu, când am aflat că am fată, am venit acasă într-o seară și am zis că o să mă duc să mă antrenez la o sală, să fac niște box. Gina râdea de mine și am zis că o să am fată, trebuie să fiu în formă. Toți tații au frica asta: să nu-și bată alții joc de munca mea”, a spus artistul în cadrul propriei emisiuni de pe YouTube.

Prmul episod al emisiunii artistului i-a avut ca invitați pe Răzvan Fodor și pe Mihai Bobonete, doi prieteni foarte buni de-ai juratului de la PRO TV. Aceștia i-au dat câteva sfaturi cu privire la lunile ce urmează, spunând că nimic nu este mai important decât copilul lui.

Smiley vorbește despre cea mai mare problemă pe care o are în legătură cu fata sa in Stiri Mondene

„O să vezi cât de importantă este întâlnirea cu fiica ta și cât de mult o să vrei să ajungi acasă. Nu o să existe lucruri mai importante. În momentul în care-ți cunoști copilul, nu mai există nimic important pe lumea aia: carieră, muzică. O să ai program: «Funcționez între orele astea, după orele astea trebuie să ajung la Gina și la fetiță». Tu fără fete o să fii zero”, a declarat Mihai Bobonete, vizibil emoționat pentru prietenul său…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed