HomeStiri Smiley vorbește despre momentele petrecute alături de Josephine: „A venit când a vrut Dumnezeu”

Smiley vorbește despre momentele petrecute alături de Josephine: „A venit când a vrut Dumnezeu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 592 views 2 minute timp de citit

Smiley este în culmea fericirii de când fata sa, micuța Josephine, a venit pe lume. Aceasta s-a născut în urmă cu nouă luni și, odată cu marele eveniment, viața artistului, dar și a Ginei s-a schimbat.

12De curând, juratul de la PRO TV a acordat un interviu pentru cei de la libertateapentrufemei.ro și a spus despre experiențele pe care le trăiește alături de Josephine, dar și despre cum viața lui s-a schimbat până în prezent. Acesta și Gina sunt extrem de recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă și prețuiesc fiecare moment alături de Josephine.

13„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt, neapărat, senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o «pernă» foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are, parcă, somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.

14Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar, și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, a spus acesta pentru cei de la libertateapentrufemei.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed