HomeStiri Mondene ȘOCANT: Nu a avut bani de ecografie. Când a născut, a avut parte de cel mai șocant lucru din viața ei!

ȘOCANT: Nu a avut bani de ecografie. Când a născut, a avut parte de cel mai șocant lucru din viața ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Nu-a-avut-bani-de-ecografie in Stiri Mondene

Neavând bani să își facă o ecografie ca restul femeilor însărcinate, o tânără din India care a rămas gravidă a avut parte de un șoc puternic în momentul în care a născut.

Nu a avut bani de ecografie

Tânăra Manita Singh, în vârstă de 25 de ani, a fost fericită în momentul în care a primit vestea că va deveni mămică. Provenind însă dintr-o familie neînstărită, aceasta nu a avut posibilitatea financiară să își facă ecografii pe perioada sarcinii, ceea ce este un lucru esențial într-un astfel de caz.

După ce au trecut primele șase luni de sarcină, tânăra a început să simtă niște dureri foarte accentuate și a trebuit să fie transportată de urgență la spital, pe motivul că va fi nevoită să nască prematur. Odată ajunsă la spital, aceasta a avut parte de una dintre cele mai șocante vești: aceasta nu urma să aibă un singur copil, ci cvintupleți!

Potrivit Daily Mail, soțul Manitei a afirmat următoarele: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a binecuvântat nu cu unul, ci cu cinci copii. Am fost distruși în urmă cu doi ani, când ne-am pierdut primul copil, la scurt timp după naștere. Acum, pierderea a fost compensată”. Se pare că este primul caz în care o femeie din India a reușit să aibă cinci copii, medicii fiind și ei uimiți de acest lucru.

Cu toate acestea, nașterea prematură a copiilor nu a fost o veste care să bucure proaspeții părinți. Cele cinci fetițe cântăreau numai 1,5 kilograme și au fost nevoite să fie ținute sub observare medicală, una destul de strictă având în vedere starea critică în care se aflau acestea…

Șeful echipei medicale care se ocupa de acest caz a afirmat faptul că „Nu putem spune cu exactitate dacă vor supraviețui toate. Noi facem tot posibilul pentru a le salva viața”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed