Home Stiri Mondene Socrul Antoniei o pune la zid pe aceasta! Ciro Castellano are multe reprosuri la adresa ei: „Antonia, te rog să o vizitezi mai des pe Maya!”

Socrul Antoniei o pune la zid pe aceasta! Ciro Castellano are multe reprosuri la adresa ei: „Antonia, te rog să o vizitezi mai des pe Maya!”

autor Elena Yvette
1,7K views

Antonia se află în aceste zile în Italia, în vizită la fetița ei, Maya.

Artista nu și-a mai văzut copilul din luna august a anului trecut. Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, este un bărbat foarte rațional și diplomat și nu vrea să spună lucrurilor pe nume, însă a declarat că este foarte puțin să îți vezi copilul de două ori pe an.

Italianul are și o recomandare pentru frumoasa Antonia

Acesta o roagă părintește pe Antonia să își viziteze copilul mai des. Ciro este conștient că fosta lui nora are o nouă familie, dar cum sângele apă nu se face, să nu uite totuși că Maya este primul ei copil și are nevoie de o mamă.

„Nu s-au mai văzut din august, de la ziua de naștere a Mayei. Nu știu cu cine a venit. Cu Alex nu s-a dus. Eu sunt în România. Vincenzo este în Italia. Nu știu de ce s-a decis Antonia să o viziteze acum. Divorțul e pe drum, nu a venit să-l finalizeze. Nu are cum să se întoarcă cu Maya dacă nu s-a finalizat divorțul. Știa că o să o viziteze mama ei. Antonia o vede de două-trei ori pe an, asta e media.

Are programul ei de viață, prietenii ei, e ceva normal. Antonia, te rog să o vizitezi mai des pe Maya. O oră jumate este timpul de zbor până la Napoli. O dată la șase luni să-ți vezi copilul mi se pare mult. Eu cred că în acest an divorțul se va finaliza. În momentul în care este un copil la mijloc, trebuie să se termine o anchetă socială. A fost o pierdere de timp dintotdeauna. (…) Eu sper că Maya are dorința să vină în România. Copilul a simțit lipsa de mamă. Încet-încet, simte și ea chestii…

Antonia se plânge că Maya nu vine la ea. Păi, stai puțin, că Maya e un copil, vino tu la ea! Vincenzo nu are o nouă iubită acum. A avut ceva, a văzut-o și Maya, dar s-au despărțit. (…) Hai, să fim serioși, ce a făcut rău? (…) Eu nu cred că Antonia e o mamă dezinteresată. Nu-mi permit să vorbesc așa despre o femeie care are trei copii.
Îi reproșez anumite chestii, că pentru mine a greșit. În rest, nu-mi permit să comentez despre viața ei. (…) Cred că Antonia a acordat mai multă atenție familiei pe care o are cu Alex Velea. Mă deranjează că am fost pus la zid și să comentez lucruri pe care nu doream să le comentez. Eu nu vorbesc cu Antonia. Mesajul meu este să aibă grijă de Maya. A rămas și va rămâne în inima mea toată viața. Îi fac un reproș cum i-aș face și lui Vincenzo, ca și fetei mele”, a declarat Ciro Castellano, în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed