Home Stiri Sorana, adevărul despre relația ei cu Andi de la „Insula Iubirii”

Sorana, adevărul despre relația ei cu Andi de la „Insula Iubirii”

autor Negriu Elena
1k views 2 minute timp de citit

Având în vedere faptul că Sorana Darclee Mohamad, fosta membră a trupei A.S.I.A., a fost văzută împreună cu Andi, care a participat ca ispită la Insula Iubirii, au apărut speculații cum că cei doi ar avea o relație amoroasă.

Sorana a decis să facă lumină în această situație și să spună adevărul despre natura relației pe care o are cu Andi. Frumoasa cântăreață a făcut declarații la postul Antena Stars.

„Nu, nu are nicio legătură. Suntem… acum, ştii care e faza? Că e dubios după emisiune când cineva zice că e prieten cu el. Ştii? Da, da, corect. Că de asta râdeam şi noi la un moment dat că apăruse deja o chestie în presă şi o văzusem. Crede-mă că nu există nicio astfel de legătură amoroasă sau secretă. Din contră, o să fie foarte mişto, pentru că pregătim ceva mişto”, a spus Sorana.

„Avem un proiect foarte, foarte haios. Chiar suntem prieteni foarte buni, la modul că ne putem povesti orice fel de tâmpenie din asta şi la telefon şi când ne vedem. Nu, suntem o găşcuţă”, a mărturisit artista.

Sorana a povestit și în ce context l-a cunoscut pe Andi, dar și cum s-au împrietenit. Cei doi au o relație frumoasă de prietenie.

„Noi, prima şi prima dată, ne-am văzut la filmările pentru revelion, de la Dan Negru, ştii? Şi, mă rog, a fost cumva o fază unde eu l-am apărat cumva pe Andy şi râdem de atunci de faza aia şi îmi zice: «Cică, de la momentul acela trebuia să ştiu că noi doi o să fim prieteni foarte buni”, a adăugat aceasta.

Sorana are o relație cu alt bărbat și se înțeleg de minune, dar nu a dorit să ofere prea multe amănunte în legătură cu acesta. Artista a declarat că nu este cazul să treacă deocamdată la o etapă nouă a relației sentimentale, întrucât atât ea, cât și iubitul său, se simt bine în stadiul actual.

„Nu este cazul. Am înţeles! Nu e cazul încă pentru că e ok şi aşa. Dacă lucrurile funcţionează, de ce ai face un lucru care să strice totul, şi anume să te măriţi?! Ştii? Am văzut că în general se întâmplă lucrurile acestea: o relaţie merge super bine şi apoi «Hai să ne căsătorim» şi scoţi actul acela şi parcă ambii parteneri o iau razna… Nu ştiu… se panichează, nu ştiu ce se întâmplă. Se schimbă totul, nu?” , a conchis Sorana…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies