Home Stiri Sorana, decizie incredibilă: îşi reface tatuajul cu semnătura fostului soţ

Sorana, decizie incredibilă: îşi reface tatuajul cu semnătura fostului soţ

autor Elena Yvette
133 vizualizari

Fosta componentă a trupei ASIA, Sorana, a decis să îşi schimbe tatuajul de pe antebraţ cu semnătura fostului soţ infidel. Au trecut mai bine de trei ani de când Sorana a divorţat de fostul soţ pentru că a înşelat-o.

Sorana, decizie incredibilă îşi reface tatuajul cu semnătura fostului soţ 2

Decizia de a schimba tatuajul pe care îl avea cu semnătura fostului soţ a venit din motive estetice. Trebuie să îl refacă deoarece şi-a pierdut din culoare. Şi dacă tot îl schimbă, bineînţeles că nu îl reface pe acelaşi.

Tatuajul Soranei cu semnatura fostului sot, Paul Moga

„Încă nu am renunţat la el, dar voi fi nevoită, trebuie rebătut, că şi-a pierdut din culoare. Şi normal că nu-l voi face tot cu semnătura fostului soţ. Îl voi îmbrăca cu un alt tatuaj, cu amintirea unor persoane foarte dragi mie, pe care nu le mai am, şi mă refer la tatăl meu, prietena şi bunica mea, cu lucruri pe care ei le iubeau”, a declarat Sorana pentru Libertatea.

În ultimul timp, Sorana pare că nu îşi găseşte identitatea şi apare mereu cu un look nou. Are o explicaţie şi pentru aceste schimbări dese…

Sorana, decizie incredibilă îşi reface tatuajul cu semnătura fostului soţ

„Îmi place să-mi schimb look-ul. Stilistul trebuie să-ţi devină unul dintre cei mai buni prieteni. Pe la două săptămâni, fiind blondă, trebuie să-mi decolorez rădăcinile… Atunci, de fiecare dată, ne jucăm un pic şi cu altceva, cu extensii de păr, ca acum”, a mai declarat Sorana.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!