HomeStiri Mondene Sorana, ex-ASIA, la un pas de a deveni victima unui abuz sexual. Afla de aici cum a marcat-o pe artista acest incident oribil!

Sorana, ex-ASIA, la un pas de a deveni victima unui abuz sexual. Afla de aici cum a marcat-o pe artista acest incident oribil!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 974 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Sorana-ex-ASIA-la-un-pas-de-a-deveni-victima-unui-abuz-sexual.-Afla-de-aici-cum-a-marcat-o-pe-artista-acest-incident-oribil.jpg

Ce se întâmplă zilele acestea în România nu ne poate lăsa indiferenți. Asta s-a întâmplat și în cazul cântăreței Sorana, fostă solistă în trupa ASIA.

Sorana-ex-ASIA-la-un-pas-de-a-deveni-victima-unui-abuz-sexual.-Afla-de-aici-cum-a-marcat-o-pe-artista-acest-incident-oribil in Stiri Mondene

Vedeta nu a putut să treacă cu vederea incidentul cu agresorul celor doi minori din capitală și a împărtășit povestea sa de viață care i-a marcat întreaga copilărie și încă o mai urmărește.

„Am resimțit fiecare atingere și fiecare mișcare”

Nu obișnuiesc să îmi dau cu părerea despre tot ce se întâmplă în lume ori la noi în țară. Și asta pentru că nu am o părere despre tot ce mișcă. De acestă dată o iau personal pentru că am trecut printr-o experiență similară celei care face atâta vâlvă în acest moment.

Așadar, iată o discuție simplă, sinceră și din suflet.

În primul rând, mă bucur că există Facebook și toate celelalte rețele de socializare care ne ajută să ajutăm și pentru anumite momente ori cauze, să devenim o mare comunitate.

În copilărie era să devin victima unui abuz sexual. Am povestit despre acest lucru și de fiecare dată când o fac, mă găsesc din nou fetița de 12 ani care nu știu cum a găsit forța de a riposta.

La acea vreme astfel de subiecte nu erau mediatizate, așa că tot ce am învățat despre «se poate întâmpla» a fost de la părinții mei. Mama la rândul ei a trecut printr-o poveste similară și datorită ei, pe lângă tot ce mi-a adus la cunoștință, am fost pregătită pentru un astfel de moment.

«Mama, dacă se întâmplă ceva, dai, țipi, fugi, strigi cât de tare te țin plămânii».

«Mama, nu te urci cu străini în lift, nu mergi cu nimeni nicăieri, nici dacă îți spune că a fost trimis de noi».

Sunt la o lună de vârsta de 35 de ani și nici măcar acum nu urc cu străini în lift.

Cel care era să îmi nenorocească viața a fost arestat la doi ani după întâlnirea cu mine, dar târziu și după multe victime.

I-am zărit poza la televizor când aveam 14 ani, la «Urmărire generală».

Mă uitam cu tata la emisiune și curățam cartofi ca să-i facă mama prăjiți. De atunci detest din toată inima cartofii prăjiți.

I-am văzut fața și am început să tremur și să țip. Ca atunci când m-a prins în scara blocului și mi-a înfipt mâna în gât. Am resimțit fiecare atingere și fiecare mișcare. Pumnul pe care l-am primit în plină față. Singurul meu noroc a fost că m-a prins în fața ușii mele și am reușit să o lovesc cu piciorul. A fost mișcarea care l-a panicat și pentru o clipă mi-a dat drumul, suficient cât să ripostez și să lovesc unde mi-a spus mama să dau.

A fugit pe scări, un singur etaj până a deschis tata ușa și înțelegând ce s-a întâmplat, m-a luat de mână și a ieșit cu mine în stradă.

Spera să îl prindă și să facă ce-ar fi făcut orice părinte în locul lui…

După momentul din sufragerie, tata a decis să mă ducă la psiholog și apoi la un sport de contact. Am făcut box ani de zile și am reușit să îmi controlez furia.

Ok. Ce vreau să vă spun e că ce se întâmplă azi nu e nimic nou. Mă deranjează cumplit glumele proaste făcute cu polițiștii și felul în care murdărim această uniformă din cauza unui bolnav. E doar părerea mea dacă tot m-am apucat să mi-o exprim.

Și mai e ceva. Știți cum de fiecare dată pornim diverse războaie după momente care ne zguduie? Toate se sting după ce am mediatizat și untul din ele. O să se stingă și asta și poate până atunci o să ținem monștrii de acest gen ascunși sub pat. Dar la final ei sunt tot acolo.

E important să ne învățăm copiii să se apere și să găsim o metodă prin care să le explicăm că există și o altă realitate. Știu că e brutal și nefiresc să le zguduim lumea colorată. Dar dragonii sunt personaje și în basmale lor.

Scuze pentru postarea lungă și pentru faptul că mi-am dat cu părerea”, a scris Sorana pe pagina personală de socializare…

Această postare vine ca urmare a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână în București în cartierul Drumul Taberei. Polițistul Eugen Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a abuzat sexual doi copii în scara unui bloc.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed