HomeStiri Sore: “A avea o familie înseamnă a fi din ce în ce mai mulţi, nu a avea un act care să ne lege”!

Sore: “A avea o familie înseamnă a fi din ce în ce mai mulţi, nu a avea un act care să ne lege”!

autor Elena Yvette
832 views 2 minute timp de citit

Sore este însărcinată în 5 luni şi va aduce pe lume o fetiţă, ce va purta numele irlandez Erin. Deşi are o relaţie de mai bine de doi ani cu avocatul Mircea Julean, artista nu se gândeşte încă la o căsătorie.

sore poza 1

În momentul de faţă, Sore nu îşi doreşte să oficializeze relaţia cu iubitul ei. “Nu îmi stă în fire să iau lucrurile pas cu pas la fel ca oamenii din jurul meu, nu va exista o căsătorie, cel puţin în viitorul apropiat, pentru că nu ne reprezintă. Pentru noi a avea o familie înseamnă a fi din ce în ce mai mulţi, nu a avea un act care să ne lege”, a declarat Sore Mihalache pentru Libertatea.

“Eu mi-aş dori să fie şi fetiţa noastră conştientă, să ţină minte, să fie o amintire şi pentru ea căsătoria noastră. Să fie domnişoară de onoare mi-ar plăcea foarte tare”, a mai adăugat cântăreaţa.

Cu privire la momentul în care va deveni mămică, Sore a luat deja o decizie. “Cred că voi apela la cezariană, pentru că mi-e puţin teamă de naşterea naturală. Nici nu am acea curiozitate a naşterii pe care am mai întâlnit- o la câteva dintre prietenele mele şi am mai trecut prin operaţii şi ştiu care e treaba cu anestezia de la brâu în jos”, a conchis artista.

sore poza 2Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed