Home Stiri Sore își amână nunta: „Nu se mai află pe lista de priorități”

Sore își amână nunta: „Nu se mai află pe lista de priorități”

autor Elena Yvette
550 views 2 minute timp de citit

Imediat după ce a devenit mămică, Sore s-a retras din proiectele profesionale și s-a dedicat vieții de familie. Acum însă este pregătită să revină în forță, chiar dacă asta înseamnă să-și amâne nunta care era planificată în vară.

sore-isi-amana-nunta-nu-se-mai-afla-pe-lista-de-prioritati

Sore a stat aproximativ un an departe de proiectele profesionale, dedicându-se vieții de familie. După ce a adus pe lume o fetiță, artista i-a oferit toată atenția acesteia și partenerului ei de viață. Nunta era programată în vara acestui an, însă se pare că marele eveniment a fost amânat.

În cadrul unui interviu recent, Sore a surprins pe toată lumea când a anunțat că nu se mai mărită anul acesta. Întrebată dacă își mai dorește ca evenimentul să fie pe plajă, la malul mării, vedeta a spus că nunta a dispărut de pe lista priorităților. „Îmi doresc în continuare același lucru, însă nunta nu se află pe lista de priorități momentan. Vă anunț când va fi momentul”, a declarat Sore pentru Libertatea.

Motivul pare a fi un nou proiect profesional, pe care Sore l-a acceptat fără a sta prea mult pe gânduri. „A fost un an minunat, în care am descoperit extrem de multe lucruri și sentimente. Bineînțeles, am dus dorul activității și tocmai de aceea acum sunt pregătită să mă autodepășesc și să accept provocările oferite de anul 2017 și de emisiunea «Te cunosc de undeva!»”, a mărturisit artista…

Deși se află abia la început de drum, Sore se declară încântată de ceea ce face, mai ales că are noroc de colegi minunați. „Sunt foarte bucuroasă de gașca întâlnită în cadrul emisiunii, cu mulți dintre ei mă știam dinainte, dar și cei pe care abia i-am cunoscut mi-au ajuns rapid la suflet. Ne-am închegat repede și zilele petrecute pe platou sunt o adevărată distracție. Oboseala nici nu se mai face simțită”, a mai adăugat Sore.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies