HomeStiri Mondene Sore, momente de cumpănă din cauza acneei

Sore, momente de cumpănă din cauza acneei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Sore-Momente-de-cumpănă-din-cauza-acneei.jpg

Acneea a reprezentat mereu o problemă majoră pentru toate fetele. Fie că vorbim de acnee severă sau doar de una ușoară, această problemă ne-a făcut mereu fim nesigure pe noi și să nu putem să ieșim din casă nemachiate. Sore s-a confruntat cu astfel de probleme și a povestit cât de greu este, pentru o fată, să treacă peste astfel de momente.

Au fost momente de cumpănă în care, deşi căutam soluţii, ele nu apăreau. După ce am încercat toate tratamentele posibile care nu au dat roade, m-am relaxat şi nu m-am mai stresat, nu am mai folosit nimic şi atunci problema s-a rezolvat de la sine”, a menționat Sore.

Între timp, aceste probleme au trecut, iar Sore are un ten de invidiat, obținut și menținut prin multă muncă. Vedeta și-a impus unele reguli și nu se abate, sub nicio formă, de la niciuna dintre acestea.

Nu adorm niciodată machiată, deci demachierea este baza. Folosesc creme hidratante şi, nu în ultimul rând, mă hidratez şi beau multă apă”, spune Sore…

Sore Momente de cumpănă din cauza acneei3

Sore este extrem de fericită, iar acest lucru se observă în toate aparițiile ei. Cântăreața nu acceptă niciun ajutor în creșterea copilului, reușind să facă față acestei perioade datorită sprijinului din partea soțului ei, avocatul Mircea Julean.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed