HomeStiri Mondene Sore, nevoită să plece în concediul de maternitate

Sore, nevoită să plece în concediul de maternitate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 663 views
sore_papuci_bebe in Stiri Mondene

După ce în luna iulie se lansa cu multă bucurie şi expectanţe, emisiunea “Vorbeşte lumea” în care producătorii de la PRO TV îşi puneau toate speranţele, audienţele au fost foarte puţine, drept pentru care, Răzvan Fodor, Vica Blochina, Sore şi Nadine, care  dezbăteau toate subiectele posibile  din aria showbiz-ului, frumuseţii şi divertismentului, ar fi nevoiţi să plece.

sore_papuci_bebe

Deşi temele abordate  păreau a fi foarte  interesante şi capabile să stârnească simpatia telespectatorilor, lucrurile nu au stat tocmai aşa, deoarece audienţele au fost destul de puţine. Oamenii nefiind probabil obişnuiţi cu acest format al emisiunii, au preferat să urmărească în continuare emisiunile preferate.

În luna septembrie, actorul  Cove l-a înlocuit pe Răzvan Fodor, acesta fiind unul dintre  primele semne care au arătat că emisiunea nu a atras prea mulţi telespectatori. În cele din urmă, cei din producţie s-au gândit să înlocuiască temele mondene cu cele sociale, sperând astfel să atragă cât mai mulţi telespectatori.

Prin urmare, prezentatoarele Nadine, Vica şi Sore, se spune că ar fi trecute pe o listă a altui format din cadrul trustului.

Dacă solista Sore, nu reuşeşte să încheie niciun contract în următoarele două luni, ar avea o singură posibilitate, şi anume, cea de a pleca în concediul de maternitate.

Potrivit altor surse, Cove e posibil să mai aibă o colegă în cadrul emisiunii, despre care nu se ştie nimic, deoarece încă nu a fost găsită nicio  persoană aptă pentru acest lucru.

Sursa photo: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed