HomeStiri Mondene Sore va avea o fetita

Sore va avea o fetita

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
sore-mihalache in Stiri Mondene

Sore Mihalache a anuntat ca este insarcinata in 5 luni si va avea o fetita cu avocatul Mircea Julean. Artista de 25 de ani va naste in luna martie.

sore mihalache

“Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie…voi fi mamica! Piesa si clipul de mai jos reflecta exact ceea ce traiesc acum si ma bucur sa transmit asta, inedit, muzical”, a scris Sore pe pagina sa de Facebook.

“Vom fi părinţi peste 5 luni. Aşteptăm o fetiţă, suntem foarte bucuroşi. Toată lumea este fericită, e vârsta ideală! Părinţii mei sunt încântaţi, la fel familia lui Mircea” a declarat artista pentru libertatea.ro.

Sore insarcinata

Sore nu va renunta la cariera muzica si a pregatit pentru fanii ei un nou single: “Nu voi lua o pauză mare, pentru că sunt convinsă că vârsta şi energia mă vor ajuta să mă repun repede pe picioare. Am pregătit următorul single, deci, practic, nu voi lipsi deloc din punct de vedere muzical, iar în emisiune voi merge cât mai aproape de termen”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed