HomeStiri Mondene Sorin Ovidiu Bălan, despre femeia care a vrut să o omoare pe Mirela: „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o”

Sorin Ovidiu Bălan, despre femeia care a vrut să o omoare pe Mirela: „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Sorin-Ovidiu-Balan-despre-femeia-care-a-vrut-sa-o-omoare-pe-Mirela-„Ori-a-mai-fost-in-platou-ori-cineva-a-indrumat-o-3.jpg

Sorin Ovidiu Bălan a stat de vorbă cu cei de la dcnews.ro în legătură cu evenimentul care a avut loc vineri, în platoul emisiunii Acces Direct. O femeie complet dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii și, imediat cum transmisiunea a început, a alergat spre Mirela Vaida cu o bucată de cărămidă în mână, vrând să o lovească.

Sorin Ovidiu Bălan, despre femeia care a vrut să o omoare pe Mirela „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o” in Stiri Mondene

„A venit întâi în parcarea din spate, acolo unde este o rulotă părăsită. S-a întors, s-a pitit după tomberoane, după care, când a auzit semnalul că a început emisiunea, a intrat și a dat cu piatra. Noroc că nu a nimerit-o pe Mirela. Mai avea două pietre în sacoșa pe care a lăsat-o la îndemână.

După părerea mea, femeia n-avea cum să vina din Iași și să nimerească intrarea. Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o (…). Mai sunt care fac fixații după ce vin la Acces Direct, că vor casă sau altele…”, a spus acesta pentru cei de la dcnews.ro.

Sorin Ovidiu Bălan, despre femeia care a vrut să o omoare pe Mirela „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o” in Stiri Mondene

După doar câteva ore de la tragicul eveniment, prezentatoarea de la Antena 1 le-a spus fanilor săi că va reveni cu detalii începând de mâine, deoarece starea actuală nu îi permite, fiind șocată de faptul că aproape și-a pierdut viața.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că, efectiv, mi-am văzut moartea cu ochii.

Sorin Ovidiu Bălan, despre femeia care a vrut să o omoare pe Mirela „Ori a mai fost în platou, ori cineva a îndrumat-o” in Stiri Mondene

Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a declarat Mirela pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed