Home Stiri Soția lui Dragoș Săvulescu despre Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia: „sunt nefericite și psihotice!”

Soția lui Dragoș Săvulescu despre Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia: „sunt nefericite și psihotice!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 242 views 2 minute timp de citit
Angela Martini

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut dezvăluiri incredibile despre „2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire”.

Potrivit cancan.ro, aceste modele ar fi Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia.

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite!

Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.

Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!

Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie!

Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? 🙂 Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!!

Desigur, VA CONTINUA!” a scris Angela Martini pe contul ei de instagram.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies