Home Stiri Soția lui nea Mărin, infectată și ea cu virusul ucigaș

Soția lui nea Mărin, infectată și ea cu virusul ucigaș

autor Buinoschi Andreea
212 vizualizari

După ce nea Mărin a declarat că este infectat cu noul coronavirus, acum, se pare că și soția sa este în aceeași situație. În prezent, amândoi sunt internați la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș din Capitală. Starea lor de sănătate este bună și se vor pune pe picioare cât de curând posibil.

Conform spynews.ro, soții Barbu au o formă ușoară a virusului și, imediat cum se vor vindeca, filmările pentru Poftiți pe la noi! vor fi reluate. Pe lângă aceștia, a mai fost infectat și un operator, iar restul vedetelor au intrat în izolare.

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu”, a spus coregraful pentru Antena 3.

„Am făcut un sigur test, joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecții în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme”, a completat acesta.

„Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilași nu sunt infectați, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi”, a concluzionat nea Mărin…

Sursa

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies