Sotia lui Stefan Banica Junior a recunoscut de cat timp il „spioneaza”. „De micuţă eram fan…”

Share

Lavinia Pîrva este de câteva luni soția lui Ștefan Bănică Junior. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care s-a oficializat departe de ochii presei, pentru că asta și-au dorit amândoi.

Cântăreața a recunoscut într-o emisiune TV că îl „spionează” și îl apreciază pe Ștefan încă de când era mică și urmarea filmul „Liceenii”. Între Lavinia și Ștefan există o diferența de vârstă de 17 ani, însă asta nu a stat în calea fericirii lor.

Frumoasa brunetă a împlinit vârsta de 33 de ani și a lansat o nouă piesă care este de dragoste.

Artista a mai declarat că ea consideră că în viață trebuie să existe un echilibru în toate, inclusiv în fericire.

„Când suntem fericiţi trebuie să existe şi o mică tristeţe. Piesa este despre dragoste. A fost ziua căţelului meu, de exemplu, eram fericită, dar am fost şi tristă că nu eram cu el. Mereu trebuie să fie o balanţă între cele două…

În ziua căsniciei mele nu am fost nefericită! A fost o zi superbă din toate punctele de vedere. În orice moment… trebuie să existe un echilibru. Ca să te bucuri de un lucru trebuie să existe şi un pic de tristeţe. Replica mea preferată… există în filmul «Liceenii», de micuţă eram fan, o replică: «Nu ai înţeles nimic din toate frământările mele», cred că Ştefan a spus asta. Trebuie să existe mai multe lucruri, în primul rând, chimie. Nimic nu e întâmplător în lumea asta, dacă e să se întâmple, se întâmplă, nu contează cine face primul pas”, a spus Lavinia Pîrva.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news