Home Stiri Mondene Soţul Andei Adam, mândru de fetiţa sa

Soţul Andei Adam, mândru de fetiţa sa

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 719 views
Sorin-Andrei in Stiri Mondene

Soţul Andei Adam, Sorin Andrei, este super fericit datorită fetiţei sale. Cu această ocazie, a postat o poză pe propria sa adresă de Facebook, în care apar atât el, cât şi fetiţa sa, Evelin, în timp ce o ţinea la pieptul său.

Într-o ţinută foarte lejeră, acesta îşi ţine pruncuşorul la pieptul său, deşi soţul cântăreţei a declarat faptul că încă nu s-a obişnuit cu rolul de tătic şi o vede pe fetiţa sa asemenea unei jucării.

Sorin-Andrei

 

„Trece timpul şi toate la timpul lor. Copiii ajung şi ei să aibă copiii lor”, este mesajul ataşat în dreptul imaginii emoţionante  postate de Sorin.

Acesta este primul an în care cântăreaţa îşi petrece Crăciunul cu mama sa, soţul său şi fetiţa ei.

„Anul acesta vom sta acasă de Crăciun, în familie, cu Evelin şi cu mama mea, care vine din America să fim în formulă completă de sărbători. Nu am mai sărbătorit cu ea Crăciunul sau Revelionul de cel putin 10 ani, aşa că va fi ceva cu totul special anul acesta. Consider că sărbătorile de iarnă ar trebui să ne înveţe să fim mai buni, să iubim mai mult, Crăciunul înseamnă familie, armonie, linişte sufletească şi pace interioară. Pentru noi, Crăciunul de anul acesta este şi cel mai fericit, pentru că am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou: pe micuţa Evelin. Este tot ce ne-am dorit şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest dar minunat”, a afirmat  Anda Adam.
De Revelion proaspăta mămică are de susţinut destul de multe concerte.

Frumoasa artistă, Anda Adam, a devenit mămică pe data de 30 noiembrie, după ce l-a adus pe lume pe îngeraşul său.

Anda şi Sorin s-au căsătorit anul acesta, în timpul verii, după o relaţie de doar câteva luni.

RTEmagicC_anda_adam_evelin.jpg

anda_adam_si_sorin

 

 

Sursa photo: fanatik.ro; click.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed