HomeStiri Mondene Soțul Giuliei nu e de acord cu tatuajele artistei. Cum reacționează bărbatul când vine vorba despre acestea

Soțul Giuliei nu e de acord cu tatuajele artistei. Cum reacționează bărbatul când vine vorba despre acestea

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 991 views
giulia-s-despartit-de-sotul-ei-obosit-si-ne-oprit-1 in Stiri Mondene

Giulia este un fan al tatuajelor, iar de multe ori un desen nou pe piele este cadoul pe care și-l alege de ziua ei. Cu toate acestea, soțul ei, Vlad, nu prea le agreează și nu ratează nicio ocazie să îi sugereze artistei să și le șteargă.

sotul-giuliei-nu-e-de-acord-cu-tatuajele-artistei-cum-reactioneaza-barbatul-cand-vine-vorba-despre-acestea

Într-o postare pe blogul personal, Giulia a vorbit deschis despre nenumăratele sale tatuaje și despre faptul că Vlad, soțul ei, nu este un fan al acestora, cu toate că atunci când s-au întâlnit, artista avea deja patru. Bărbatul nu îi reproșează niciodată nimic soției în legătură cu acest lucru, dar nu ratează nicio ocazie să îi sugereze să și le șteargă.

„Dintotdeauna mi-au plăcut tatuajele. Cineva mi-a spus că nu mă voi opri la un singur tatuaj… și așa a și fost. Mi-am găsit câte un desen de care să mă îndrăgostesc și pe care să vreau să îl port, cam în fiecare an, și ăsta a fost uneori cadoul meu pentru ziua mea. Fiecare tatuaj al meu are povestea lui. Îngerul de pe omoplatul drept, semnul zodiei mele pe încheietura mâinii stângi, zâna de pe mâna dreaptă, litera «A» de la numele fetiței mele, semnul pentru noroc de pe gamba dreaptă, cheia Sol din spatele urechii drepte și jumătate dintr-un fluture, cu inițiala prietenei mele cele mai bune. Mi-e drag să le privesc, pentru că fiecare îmi amintește de momente din viața mea, fără de care nu aș fi ajuns astăzi aici.

Când l-am cunoscut pe soțul meu aveam deja 4 tatuaje și la început nu a dat semne ca l-ar deranja desenele de pe pielea mea. Dar nah, așa sunt începuturile… După câțiva ani, în care eu nu am mai găsit niciun tatuaj care să îmi placă foarte mult, i-am spus într-o zi că mi-ar plăcea să mă tatuez din nou, dar ca încă nu am inspirație. Atunci mi-a spus că și-ar dori să le scot pe toate și în niciun caz să îmi fac încă unul. A urmat apoi perioada în care am fost despărțiți, așa că m-am întors la pasiunea mea și mi-am ales o zână pe care am așezat-o pe antebrațul drept.

De curând am găsit un desen care să îmi înlocuiască îngerul, care a împlinit 12 ani și care nici nu prea mai seamănă a înger, așa că mi-am luat inima în dinți și i-am spus și lui Vlad ce vreau să fac. Așa am revenit la discuția veche despre tatuaje:

El: Mai bine te gândești să le scoți, decât să le acoperi cu altceva.

Eu: Dar mie îmi plac tatuajele și știai asta…

El: Tu nu te gândești cum vor arăta la bătrânețe?

Eu: Intenționez să îmbătrânesc frumos și nu e ca și cum mi-am făcut desenele în locuri pe care să nu le pot acoperi.

N-a mai avut ce să spună. :))))”, a scris Giulia pe blogul personal…

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed