Sotul Larisei de la Exatlon explica ce se intampla cu moralul sotiei lui. Vezi de ce este mereu posomorata!


362
loading...

Larisa Vasile de la Exatlon este în acest moment singura fată din echipa Faimosilor. Chiar dacă există și Roxana în echipa adversă, se pare că se întâmplă ceva cu Larisa.

Sotul Larisei de la Exatlon explica ce se intampla cu moralul sotiei lui. Vezi de ce este mereu posomorata!

Singura Faimoasă rămasă în Exatlon trece printr-o perioadă grea, este nervoasă și parcă nu se mai bucură nici atunci când câștigă.

Colegii ei de echipă au observat că se întâmplă ceva cu ea și au încercat să o motiveze și să o facă să vorbească, însă în zadar.

De acasă, soțul Larisei, Shady, a explicat ce se întâmplă, de fapt, cu Faimoasa lui

Larisa Vasile împreună cu soțul ei, Shady

„Cred că se simte singură. Eu am sesizat o schimbare la ea de când a plecat Diana, apoi tristețea s-a accentuat când a rămas singura fată din echipă, dar și după plecarea lui Giani Kiriță. Am sesizat că după plecarea Dianei Belbiță a început să se eneveze mai des, lucru pe care nu-l făcea înainte…

Sper să-și revină repede, pentru că mi se rupe sufletul când o văd așa supărată. Este puternică și va reuși să-și ridice moralul. Acum, am observat că discută mai mult cu Valentin, ceea ce e un lucru bun. Sper să se adapteze repede în formula asta, doar cu băieții”, a mărturisit Shady, soțul Larisei Vasile de la Exatlon.

Citește și:  Adda a slăbit 22 de kilograme în 6 luni, fără dietă
loading...